Pestós csirke

Volt otthon 2 üveg pestóm, ebédem viszont sehol nem volt, így jött az ötlet.


Hozzávalók:
  • 2 egész csirkemell
  • egy üveg bazsalikom pesto
  • koktélparadicsom 5-10 db (ízlés szerint)
  • só, bors
  • 10 dkg mozzarella
  • olívaolaj

Elkészítés:

A csirkemellet kifilézzük, szeletekre vágjuk, majd óvatosan sózzuk és borsozzuk. Egy tepsi alját kikenünk olívaolajjal és egy-két kanál pestóval. Erre fektetjük a csirkemell szeleteket. Utána lekenjük őket a maradék pestóval, erre tesszük a paradicsomokat és rátépkedjük a mozzarellát is.
Alufólia alatt 40 percig sütjük 180 fokon, majd utána levesszük a fóliát és megpirítjuk a tetejét.
Rizzsel tálaljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamis Stroganoff (gomba nélkül)

Kukoricás-tejszínes karaj szeletek

Pestós csirkecomb, zöldséges bulgurral