Vendégváró vajkrémgolyók

Mutatós, gyors és finom. Könnyen variálható, ízlés szerint.

Hozzávalók a zöldfűszereshez:
  • fél doboz natúr vajkrém (100g) --> nálam Milli  
  • 1 evőkanál zöldfűszeres sajtkrém (nálam tömlős)
  • 1 csomag zöldfűszer keverék (nálam dalmát) a forgatáshoz
Hozzávalók a csípős paprikáshoz:
  • fél doboz natúr vajkrém (100g)
  • 1 evőkanál csípős paprikás sajtkrém (tömlős)
  • 1 teáskanál csípős piros arany
  • piros paprika a forgatáshoz
Elkészítés:

Mind a kettőt ugyanúgy készítjük el. A leírt hozzávalókat összekeverjük. Kis gombócokat készítünk a krémből és megforgatjuk őket a fűszerekben illetve a piros paprikában. Pirítóssal tálaljuk.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamis Stroganoff (gomba nélkül)

Kukoricás-tejszínes karaj szeletek

Pestós csirkecomb, zöldséges bulgurral