Gluténmentes, mogyoróvajas keksz
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tojást kikeverjük a cukorral és a vajakkal. Hozzáadjuk a szódabikarbónát és az apróra vágott csokit is. Alaposan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe, egy kanál segítségével kis kupacokat teszünk a masszából. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük őket. 15 perc alatt készen vannak. Kb 20 db keksz lesz ebből az adagból, így én duplázni szoktam.
- 150 g mogyoróvaj
- 50 g kesudióvaj
- 60 g cukor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 db tojás
- 50 g étcsokoládé
Elkészítés:
A tojást kikeverjük a cukorral és a vajakkal. Hozzáadjuk a szódabikarbónát és az apróra vágott csokit is. Alaposan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe, egy kanál segítségével kis kupacokat teszünk a masszából. Előmelegített sütőben, 180 fokon megsütjük őket. 15 perc alatt készen vannak. Kb 20 db keksz lesz ebből az adagból, így én duplázni szoktam.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése